Prijsformules

Je kan de Magische Fotospiegel al huren vanaf 450 euro / 3 uren. 

Al onze pakketten zijn inclusief begeleidinglevering en plaatsing van de booth,
alle foto’s digitaal aangeleverdontwerp fotostrookje op maat.

Party

450 / 3 uren
  • Voor kleine feestjes tot +- 75 personen. Ons starterspakket, ideaal voor kids parties, communiefeestjes, kleine tuinfeesten, ...

Dit pakket omvat

3 uren Magische Fotospiegel inclusief begeleiding en 400 prints. Alle extra foto’s digitaal aangeleverd.

Mega-party

625 / 4 uren
  • Ons meest gekozen pakket. 4 uren Magische Fotospiegel met écht onbeperkte prints. Voor evenementen met meer dan 75 personen tot 200 personen.

Dit pakket omvat

4 uren Magische Fotospiegel, inclusief achtergrond, onbeperkt printen én begeleiding.

Exclusief

950 / 8 uren
  • Ons meest uitgebreide pakket. 8 uren Magische Fotospiegel aan een scherpe prijs. Inclusief onbeperkt printen en begeleiding gedurende de hele huurtijd.

Dit pakket omvat

8 uren Magische Fotospiegel, inclusief achtergrond, onbeperkt printen én begeleiding.

Veelgestelde vragen

Sommige vragen keren steeds terug tijdens de organisatie van je evenement. Daarom lijsten we de belangrijkste even op. Toch een vraag waarvoor je geen antwoord vindt? Stel ze via ons contactformulier.

De Magische Fotospiegel heeft een ruimte van ongeveer 3x3m nodig. Minder kan, maar dan boet je in op algemene beleving.

De Magische Fotospiegel is een eyecatcher. Ze staat het liefst in de buurt van alle actie op je evenement. Op die manier kunnen je gasten gemakkelijk zien wat er gebeurt en profiteer je optimaal van het onbeperkte printen!

Ja, het volstaat echter om 1 stopcontact van 220V (normaal stopcontact of verlengkabel) te voorzien op de plaats waar de booth wordt geplaatst.

Ja, op gebied van de prints kan bijna alles. We maken op voorhand een ontwerp op van hoe jouw strookjes of foto's moeten afgeprint worden. Elke print wordt dan in die layout geprint. 

Niet alleen een logo, maar ook een tekstje kan geplaatst worden op elke print. 

We hebben momenteel een 14-tal achtergronden waaruit je mag kiezen (enkel van toepassing vanaf huurtijd 4u). Je krijgt tijdens de voorbereiding van je evenement een link doorgestuurd waar je alle achtergronden kan bekijken. 

Een achtergrond op maat is ook mogelijk. We printen dan een foto op een achtergronddoek. Tarieven op aanvraag, tijdige bestelling is noodzakelijk vanwege levertermijnen.

Het touchscreen van de Magische Fotospiegel kan niet zo goed tegen zonlicht. Je gasten gaan in dit geval niets zien op het scherm, hetgeen de ervaring minder leuk maakt. 

Indien je de Magische Fotospiegel buiten wil voorzien, kunnen we wel een neutrale zwarte vouwtent voorzien om het zonlicht te minimaliseren. Bij (kans op) regenweer staat de Magische Fotospiegel altijd binnen.